Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. EEN, TWEE, DRIE ........   van:  GVBS De Dobbelsteen - 4
Opdracht: Gebruik makend van de cijfers 1 tot en met 9, kunnen drie getallen (van drie cijfers elk) gemaakt worden, zodanig dat het tweede getal het dubbele is van het eerste getal, en het derde getal het driedubbele is van het eerste getal.

De vraag: Wat zijn die getallen?

(laatst bijgewerkt: 19-02-2005)
  Het antwoord is 273 819 546.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: Met hulp van mama