digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiëerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 

1 eWorkz onderwerp

  Handleiding
Terug

Onderwerp is afgewerkt. 2004 Durperhonk vertelt antwoorden   van:  ictklas - ict
Opdracht: Lees de fiche Durperhonk vertelt en geef de antwoorden op de vragen.
 
 (laatst bijgewerkt: 21-10-2005)
  "Hoe ziet jullie school eruit?"

Onze school bestaat uit drie stukken: Het grootste deel is het nieuwe gebouw. Daar zitten de eerste, tweede, derde, vierde, vijfde klas en de eerste tweede en derde kleuterklas. Wij zitten in het oudste gebouw. (zesde klas ; de oudste van de school.)De computerklassen zijn in de oude pastorij.


"En hoe ziet jullie speelplaats eruit?"

Wij hebben geen gras op de speelplaats; wel een beetje bloembakken enzo...
We kunnen basketten, voetballen, dansen... Als het mooi weer is gaan we wel naar de tuin van de oude pastorij. ( waar wel gras is.) We hebben ook speelgoed bv. stelten, springtouwen, bikkels, ...


"Hoe ziet jullie klas eruit, is het een gezellige klas?"

Wij hebben een tropisch regenwoud in de 6de klas b. Foto's kun je vinden op de website. www.sintantonius.be en klik dan op fotoarchief en dan klik je op week 9 tot 15 februari. Daar kan je de foto's bekijken.
We hebben een gewone klas, maar het is wel gezellig.(5A)


"Met hoeveel kinderen zitten jullie in de klas en hoeveel kinderen zitten er op jullie school?"

Er zitten 301 kinderen op onze school. En in 6b 16. In 6a ook 16. En de vijfde klas zal zelf wel antwoorden. In 5A zitten 17 leerlingen. Ook in 5B zitten er 17 leerlingen.


"Wat voor vakken krijgen jullie?"

wero, wiskunde, Frans, Nederlands, godsdienst, knutselen, muziek, computerles.


"Hebben jullie een juf of meester?"

Een juf nl. Michèle. De andere klas ( 6a) heeft twee meesters; in de voormiddag meester Jan en in de namiddag meester Christophe.
In 5A zitten we bij juf Annie. 5B zit bij juf Niké.
   
fluojasjes tandemlezen: het tweede leerjaar leest bij 5A
fluojasjes tandemlezen: het tweede leerjaar leest bij 5A
   
Bron: http://www.sintantonius.be

  Naar het begin van de pagina Afdrukken