digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiŽerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 

1 eWorkz onderwerp

  Handleiding
Terug

Onderwerp is afgewerkt. De grote verdwijntruc 2   van:  ictklas - ict
Opdracht: Aangezien zeehonden zeer vlug kunnen zwemmen en zeer beweeglijk zijn is je camoufleren misschien een betere manier.
-Zoek een paar foto's van schollen en print deze uit. Leg deze op verschillende soorten ondergrond. Wat stel je vast ?
-Wat is je besluit ?
 
 (laatst bijgewerkt: 30-04-2004)
  De schol zie je minder goed omdat hij het zelfde kleur heeft dan de zeebodem.
En omdat het een platvis is, ligt hij dicht bij de bodem en kan hij zich een beetje onder het zand steken.
Zo gaat het moeilijker voor de zeehond om de schol te pakken.
   
schol schollen
schol schollen
   
Bron: http://images.google.be/images?hl=nl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=schollen&btnG=Zoeken

  Naar het begin van de pagina Afdrukken