Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. Zeehonden 5   van:  ictklas - ict
Opdracht: Zeehonden hebben mooie grote ogen, maar toch zien ze niet zo goed.
Leg uit hoe ze dan toch makkelijk hun voedsel vinden.

(laatst bijgewerkt: 19-05-2008)
  Zeehonden hebben erg grote, bolle ogen. Sommige zeehonden kunnen geen kleur zien.Maar hun prooi kunnen ze wel vinden door de stroming die ze voelen met hun snorharen. Die zijn heel gevoelig .Zo weten ze waar de vissen of hun prooi naartoe zwemt.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: http://www.xs4all.nl/~buurhart/zeehond/zintuigen.html