digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiŽerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 

1 eWorkz onderwerp

  Handleiding
Terug

Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. De Waddeneidlanden 1   van:  ictklas - ict
Opdracht: Zoek een kaart van de BeNeLux en geef aan waar Texel gelegen is.
Geef ook de namen van de andere Waddeneilanden weer.
 
 (laatst bijgewerkt: 19-05-2008)
  NAAM WADDENEILANDEN:

1 Texel
2 VLIELAND
3 TERSCHELLENG
4 AMELAND
5 SCHIERMONNIKOOG
   
kaart waddeneilanden <!--FIG2CAP-->
kaart waddeneilanden
   
Bron: http://images.google.be/imgres?imgurl=http://www.loonbedrijf.nl/Images/Pic_map/kaart_benelux.gif&imgrefurl=http://www.loonbedrijf.nl/Main.html&h=469&w=340&sz=23&hl=nl&start=3&um=1&tbnid=cAQlrkZPkLCCVM:&tbnh=128&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3DKAART%2BBENELUX%2B%26um%3D1%26hl%3Dnl

  Naar het begin van de pagina Afdrukken