Onderwerp wordt gewijzigd en is van een andere klas/groep. Op weg 4   van:  ictklas - ict
Opdracht: Vraag aan een juf of meester die een gps-toestel heeft dit even te mogen gebruiken.
Voer dezelfde opdracht uit als bij 2 en 3.
De kaart kan niet tonen in dit werkstuk, maar noteer vooral je bevindingen.
Waar zitten verschillen, gelijkenissen, wat werkt er handig, wat is duidelijk.

Wat zou jij het liefst gebruiken en waarom ?

Zijn er ook nadelen aan je keuze ?

(laatst bijgewerkt: 19-05-2008)
  Verter in Pastorbontes straat rij dan op de a11.
Dan op de ring van Antwerpen.
Rij een lang stuk op de r1.
Rij op de a1.
Dan op de a27.
Dan rij je op de a2.
Dan op de a10.
Dan rij je naar de ring van Amsterdam.
Dan rij je naaar de a10.
We rijden nu naar de s118.
We rijden verder naar de a8.
Dan rij je op de a7.
Dan naar 14 Den Oever.
Dan op de n99.
We rijden nu naar de n250.
Dan nog wat rijden en je bent er ongeveer 500m.

Wij zouden een GPS gebruiken om dat ze ze het zegt
en een kaart moet je altijd maar kijken en dan moet je soms stoppen.

<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->

Bron: van de GPS TOMTOM