Onderwerp is afgewerkt. Texel : Waar is dat ???   van:  ictklas - ict
Opdracht: Zoek via google afbeeldingen een kaart van de Benelux.
Sla deze op.
Open in een tekenprogramma (vb paint) en markeer op een kaart van de Benelux waar Vlaanderen en Texel gesitueerd zijn.
Zet het kaartje met de nodige uitleg hieronder.

(laatst bijgewerkt: 31-03-2006)
  Texel staat met een rood cirkeltje errond
Vlaanderen met een groen.

kaart benelux <!--FIG2CAP-->
kaart benelux

Bron: http://www.google.be/search?hl=nl&q=wat+is+benelux&btnG=Google+zoeken&meta=lr%3Dlang_nl