digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiŽerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 

1 eWorkz onderwerp

  Handleiding
Terug

Onderwerp is afgewerkt. 2 Op Weg   van:  ictklas - ict
Opdracht: Bekijk de opdracht Op weg 1.
Voer dezelfde opdracht uit met volgende routeplanners.
www.mappy.be
http://www.be.map24.com/
Welke vind jij het best ? Noteer ook waarom !
 
 (laatst bijgewerkt: 31-03-2006)
  - website 1 : (routenet.nl)werkt het best!
- website 2 : (mappy.be) vind de weg niet volledig, hij vind de weg maar tot aan Den Helder. Hij zegt dat de reisweg te lang is.
- website 3 : (be.map24.com) werkt helemaal niet!
   
weg naar texel  (www.mappy.be) <!--FIG2CAP-->
weg naar texel (www.mappy.be)
   
Bron: www.mappy.be

  Naar het begin van de pagina Afdrukken