Onderwerp is afgewerkt. 2 Op Weg   van:  ictklas - ict
Opdracht: Bekijk de opdracht Op weg 1.
Voer dezelfde opdracht uit met volgende routeplanners.
www.mappy.be
Welke vind jij het best ? Noteer ook waarom !

(laatst bijgewerkt: 31-03-2006)
  - website 1 : (routenet.nl)werkt het best!
- website 2 : (mappy.be) vind de weg niet volledig, hij vind de weg maar tot aan Den Helder. Hij zegt dat de reisweg te lang is.
- website 3 : (be.map24.com) werkt helemaal niet!

weg naar texel  (www.mappy.be) <!--FIG2CAP-->
weg naar texel (www.mappy.be)

Bron: www.mappy.be