digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiŽerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 

1 eWorkz onderwerp

  Handleiding
Terug

Onderwerp is nog leeg en van een andere klas/groep. Snelheidsduivels   van:  digitaleschool - admin
Opdracht: Ik rij van Oostende naar Zaventem (dat is 120 km). Natuurlijk blijf ik te lang op een terras met uitzicht op zee plakken want het is zeer mooi weer. Daarom vertrek ik 20 minuten te laat.
Normaal zou ik om 21 uur vertrekken aan zee om op tijd thuis te zijn.
Hoe snel zou ik moeten rijden om mijn 20 minuutjes verloren tijd in te halen ?

Leg dit volledig stap per stap uit.


Kan je zo snel gaan rijden, of is dat gekkenwerk ?
Leg uit!
 
 (laatst bijgewerkt: 19-05-2005)
 
   
<!--FIG1CAP--> <!--FIG2CAP-->
   
Bron:

  Naar het begin van de pagina Afdrukken