Kleuter

Lijst met thema's voor Taal

Aantal: 5 Terug

Nieuwjaarsbrieven
Nieuwjaarsbrieven voor de lagere school.

Schoolplaten
op deze site kan u gratis educatieve foto's en kleurplaten afdrukken en downloaden. De afbeeldingen zijn geplaatst in categorieŽn die in het onderwijs veel aan bod komen.
Aardrijkskunde
Voeding
Voertuigen

Taalbeschouwing Kruiswoordraadsel
Laat leerlingen met synoniemen en omschrijvingen een kruiswoordraadsel maken. Dit kan als verwerking voor 'woordenschat', inoefening van vocabulaire, ...

Teksten duidelijk opmaken in ms-Word
Deze korte handleiding geeft enkele richtlijnen hoe je teksten in Microsoft Word op een duidelijke en eenvoudige manier kan weergeven. Dit ten behoeve van slechtziende leerlingen. Uiteraard gelden deze aanwijzingen ook voor zienden.

Teksten duidelijk opmaken in OOo Writer