digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.
eKlas: Oefen taal, rekenen, meten en muziek; Zoek informatie over WeRo en godsdienst op in een themalijst. eKopie: Druk lesfiches en werkbundels af over taal, wiskunde, WeRo en 'ICT-toepassingen in klas' uit ons virtueel kopiŽerlokaal. eZoek: De zoekmachine die alles binnen digitaleschool.be opsnort en en verzameling zoekrobots voor leerlingen. ePartners: Maak kennis met de partners van digitaleschool.be.
U bent een niet ingelogde bezoeker
 
Kleuter
Taal
WeRo
Rekenen
Meten
Muzische
Godsdienst
I C T

Lijst met thema's voor Taal

Aantal: 5 Terug

Nieuwjaarsbrieven
Nieuwjaarsbrieven voor de lagere school.

Schoolplaten
op deze site kan u gratis educatieve foto's en kleurplaten afdrukken en downloaden. De afbeeldingen zijn geplaatst in categorieŽn die in het onderwijs veel aan bod komen.
Aardrijkskunde
Andere culturen
Axenroos
Bekende personen
Beroepen
Brandweer
Dieren
Familie
Feestdagen
Gebouwen
Geschiedenis
Hoekenwerk
Humanitaire organisaties
Jeugdbeweging
Kermis
Kunst
Landbouw en tuinbouw
Mandalas
Medisch
Milieu
Militair
Muziek
Planten
Post
Religie
Ruimtevaart
School
Seizoenen
Socio-emotioneel
Speelgoed
Sport
Sprookjes
Tijd
Tv-series
Verkeer
Voeding
Voertuigen

Taalbeschouwing Kruiswoordraadsel
Laat leerlingen met synoniemen en omschrijvingen een kruiswoordraadsel maken. Dit kan als verwerking voor 'woordenschat', inoefening van vocabulaire, ...

Teksten duidelijk opmaken in ms-Word
Deze korte handleiding geeft enkele richtlijnen hoe je teksten in Microsoft Word op een duidelijke en eenvoudige manier kan weergeven. Dit ten behoeve van slechtziende leerlingen. Uiteraard gelden deze aanwijzingen ook voor zienden.

Teksten duidelijk opmaken in OOo Writer
Deze korte handleiding geeft enkele richtlijnen hoe je teksten in Microsoft Word op een duidelijke en eenvoudige manier kan weergeven. Dit ten behoeve van slechtziende leerlingen. Uiteraard gelden deze aanwijzingen ook voor zienden.

  Naar het begin van de pagina Afdrukken