Kleuter
Muzische
Godsdienst
I C T

eKopie is het fotokopielokaal van digitaleschool.be.

In eKopie kan je allerlei informatie vinden, van werkbundels tot cursusmateriaal en lesfiches en voorbeelden van 'Good Practice'.

Om eKopie te raadplegen heb je een PDF-lezer (vb. acrobat-reader of Foxit) nodig. Deze kan je gratis downloaden via eTools. Je dient de pdf-reader slechts een keer te installeren op je computer.

Er is een speciaal aandacht besteed aan lesfiches met voorbeelden van ICT-gebruik.

In deze lesfiches en cursussen worden bepaalde programma's vermeld, niet omdat dit dé beste programma's zijn. Ze zijn gekozen omdat in de scholen waar ik les geef deze programma's standaard geÔnstalleerd waren én bruikbaar voor het beoogde doel. In sommige gevallen zijn dat te betalen Microsoft Office-programma's.
Niets weerhoud je ervan om alternatieve programma's te gebruiken van andere softwarehuizen of gratis programma's te downloaden vanop het web.

Kijk eventueel bij eTools administratief naar dit soort programma's. Open Office is vb. een vrij alternatief voor MSOffice.

Alle zelfgemaakte bundels vallen onder de Creative Commons-licentie. Wil je meer uitleg, volg dan de onderstaande link.

Creative Commons License

Wil je de bewerkbare versie van een bestand, kan je altijd het -odt bestand aanvragen.

Naar het begin van de pagina