digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV kom je hier tegen. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.

wat is digitaleschool.be ?

doelstellingenlijsten

wie ben ik ?

sitemap

Scholengemeenschap Katholiek Basisonderwijs Eeklo (KaBoE)
info@digitaleschool.be

digitaleschool.be is ontwikkeld vanuit mijn onderwijservaring als onderwijzer en ict-coördinator binnen de scholengemeenschap KaBoE. .

Kurt
ict-coördinator KaBoE

Naar het begin van de pagina