digitaleschool.be: Ga terug naar de beginpagina. eInfo: contactinformatie, doelstellingen van digitaleschool.be en de lessen alsook mijn CV kom je hier tegen. eWorkz: Online werkboek waar leerlingen individueel of in groep onderzoeksopdrachten kunnen uitvoeren. Je kan vragen stellen aan digitaleschool.be en aanvullingen maken op elkaars onderzoek. Dit is een encyclopedie van en voor leerlingen. eTools: Hier kan je allerlei hulpprogramma's downloaden die je nodig hebt om pdf, zip en andere bestanden te openen met Acrobat Reader, Winzip, ... eNieuws: actualiteit, heet van de naald en nieuwsjes over digitaleschool.be zijn hier te vinden. eLogin: Hier kunt U zich aanmelden.

wat is digitaleschool.be ?

doelstellingenlijsten

wie ben ik ?

Weg kwijt op digitaleschool ?

Home digitaleschool.be

- meten
- muzische
- godsdienst
- Quest (onder constructie)

eWorkz
- on-line leeromgeving Je hebt een login en paswoord nodig om hierin te werken. Lezen kan je zonder paswoord.

eTools
- hulpprogramma's
. . allerlei programma's om op je computer te installeren voor een gemakklijker werking (anti-virus, videospelers, ...)
- educatief
. . educatieve programma's om te downloaden, meestal gratis
- administratief
. . allerlei software (voor de ict-coördinator) voor administratieve verwerking (gratis office, evaluatietools ...)

eZoek
- zoeken binnen digitaleschool.be
- zoekrobots geschikt voor het basisonderwijs alsook enkele klassiekers

eLogin
- enkel om in eWorkz te kunnen werken
. . leerkrachten maken een leerlingenaccount aan alsook werkfiches voor hun eigen leerlingen.
. . leerlingen loggen in om hun werkfiche op te lossen.

eNieuws
- nieuws van digitaleschool
- nieuws van de Standaard
- het weer (België)